Answer:
Traditional rulers were also involved in mobilizing members of the community to engage in community development projects; serve as a link between the government and the community, maintain peace and security within their respective communities, custodians of cultural values of their community and they also play.
Traditional leaders played a key role during the pre-independence period of the African countries, and still continue to, but the subject of traditional authority seems to have been neglected, as many of the previous roles have now been entrusted to local state officials. The relationship between local authority and traditional authority remains complicated and can be confrontational.
Explanation:
good luck have a nice day
Answer:
Well, I can't quite determine if you mean for this to be a trick question or if you are serious.
I say that because technically speaking, A and C show future tense, while B and D show past tense.
Of all the options, A is the best one to represent the present tense. While it certainly <u><em>can</em></u> represent the present tense, it does a much better job at representing the future tense. Yes, really. Let me give you some other examples so you'll see what I mean.....
Explanation:
Today, I'm leaving for Paris on the 4:00 p.m. flight. = future tense
Today, the army is sending me to boot camp. = future tense
.......................
I should add....
If you were to say: "Today, I'm babysitting my nephew." --- <u><em>and you said it at the moment that you are in the house next to your nephew</em></u> -- then, THAT would be present tense.
In this example, we're talking about an action that is happening at the moment of speaking unlike option A above which refers to an action that hasn't happened yet.
Have you got it??
The answer of this question is b babe
Answer:
Injury--means to harm or damage a person physically or mentally.
Explanation:
Injury is a physical or mental harm inflicted by a source. A person can be injured by another person or being as well as a person can self injury.
Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.