1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Yuliya22 [10]
3 years ago
6

Which of the following is considered a genre of fictional literature

English
1 answer:
marissa [1.9K]3 years ago
5 0
The answer to your question is Science Fiction.
You might be interested in
What is the definition of the word amazed
Papessa [141]
Amused about the outcome of something
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpt from Act III, scene v of Romeo and Juliet.Lady Capulet: But much of grief shows still some want of wit. Juliet:
Zinaida [17]

Hello. Although you have presented the text to which this question refers, you have not presented the question itself, which makes it impossible for it to be answered. However, to try to help you, I will explain to you what is happening in this text and I hope this will be useful.

As you may already know, "Romeo and Juliet" is a play written by Shakespeare that tells the tragic story of forbidden love between Romeo and Juliet, that, although they love each other, they belong to enemy families. In the city where Romeo and Juliet live, there is a law that anyone who kills someone on the street will be killed. Well, Romeo killed Julieta's cousin, after being teased by him and after he married her, without the family of any of them knowing. In order not to be killed, he flees the city and Juliet is in tears for the death of her cousin and for the exile of her husband.

The scene shown above, shows the moment when Juliet's mother, Lady Capulet, watches her daughter cry in despair. Lady Capulet does not know that Juliet married Romeo and thinks that her daughter is crying solely for the death of her cousin. This is an example of dramatic irony, which occurs when the audience knows about something, but the characters don't. That's because while the audience knows the real reason Juliet is crying, her mother doesn't know.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Gerund is ?<br><br>Verbal Adjective<br><br>Verbal Noun<br><br>Participle<br><br>Noun<br><br>​
nalin [4]

Answer:

participle hoga plzz write hai to bolo ok.

4 0
4 years ago
Read 2 more answers
Please help me will mark you brainliest
lina2011 [118]

Tooth

Singular Possessive: Tooth's

Plural Possessive: Teeths'

Puppy

Singular Possessive: Puppy's

Plural Possessive: Puppys'

8 0
3 years ago
22. What does the dialogue in paragraph 2 suggest about Fortunato's
Mrac [35]

This question is missing the passage. I've found it online. It is the following:

In Edgar Allan Poe’s Gothic story “The Cask of Amontillado,” Montresor avenges himself on Fortunato. He lures Fortunato into a vault underneath his home, promising him a sample of  wine said to be Amontillado. There, he chains Fortunato to a wall and begins walling him in with bricks. Read the excerpt from Poe’s story, Then, answer the question(s).

(1) It was now midnight, and my task was drawing to a close. I had completed the eighth, the ninth and the tenth tier. I had finished a portion of the last and the eleventh; there remained but a single stone to be fitted and plastered in. I struggled with its weight; I placed it partially in its destined position. But now there came from out the niche a low laugh that erected the hairs upon my head. It was succeeded by a sad voice, which I had difficulty in recognizing as that of the noble Fortunato. The voice said—

(2) “Ha! ha! ha! —he! he! he! —a very good joke, indeed —an excellent jest. We will have many a rich laugh about it at the palazzo —he! he! he! —over our wine —he! he! he!”

(3) “The Amontillado!” I said.

(4) “He! he! he! He! he! he!—yes, the Amontillado. But is it not getting late? Will not they be awaiting us at the palazzo, the Lady Fortunato and the rest? Let us be gone.”

(5) “Yes,” I said, “let us be gone.”

(6) “For the love of God, Montresor!”

(7) “Yes,” I said, “for the love of God!”

Answer:

The dialogue in paragraph 2 suggests that:

a. He has become hysterical and has gone into denial.

Explanation:

The paragraphs have been numbered in the passage. Let's single out paragraph 2 and analyze it:

<em>(2) “Ha! ha! ha! —he! he! he! —a very good joke, indeed —an excellent jest. We will have many a rich laugh about it at the palazzo —he! he! he! —over our wine —he! he! he!” </em>

<u>This is not a moment for Fortunato to be laughing. He is about to die chained to wall, with no chances of escaping. We can assume this a hysterical laughter caused by his strong emotions and mixed feelings of rage and fear. Notice that he also acts as if Montresor will unchain him, as if it is all a joke. He is in denial of the horrendous situation he is in, unwilling to accept his fate. </u>Therefore, the best option is a. He has become hysterical and has gone into denial.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Which sentence uses homophones correctly
    5·1 answer
  • Question 1 of 10
    5·1 answer
  • What is the correct option?
    14·1 answer
  • Which of the following is TRUE about the Barons?
    10·1 answer
  • Help me please!!!
    12·2 answers
  • Write a paragrafohe on how i spend my holiday after final escamination:​
    10·1 answer
  • Explain the mood of this poem from Long Way Down. What diction in the poem creates this mood? Explain your point fully and artic
    12·1 answer
  • CAN YOU STILL HAVE HOPE WHEN LIFE SEEMS HOPELESS? common lit
    15·1 answer
  • Help Please Giving Brainliest to the correct answer please explain your answer:D Please HELP
    6·2 answers
  • "it is very proudy ." correct the sentence​
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!