1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ehidna [41]
3 years ago
13

Escoge las formas correctas de los verbos usando el futuro. Select the correct forms of the verbs using the future tense.

Spanish
2 answers:
Sophie [7]3 years ago
8 0

¡Estoy tan emocionado! Mañana, yo ______ (tener) la oportunidad de caminar por las calles del viejo San Juan. San Juan es uno de los lugares más históricos del mundo. No puedo esperar esta oportunidad increíble; ________ (ser) una experiencia inolvidable.

Translation:

I am so excited! Tomorrow, I ______ (to have) the opportunity to walk in the streets of old San Juan. San Juan is one of the most historic places in the world. I cannot wait for this incredible opportunity; ____ (to be) an unforgettable experience.

The options are as follows.

tendré, será --> I will have, it will be

teneré, seré --> [not a Spanish word], I will be

tendré, serás --> I will have, you will be

teneré, será --> [not a Spanish word], it will be

The second and last options contain non-Spanish words, and the third option does not makes sense due to serás; thus,

Answer:

tendré, será

¡Estoy tan emocionado! Mañana, yo tendré la oportunidad de caminar por las calles del viejo San Juan. San Juan es uno de los lugares más históricos del mundo. No puedo esperar esta oportunidad increíble; será una experiencia inolvidable.

Ksivusya [100]3 years ago
6 0
Tendré, será. Hope could help you
You might be interested in
cual es la principal razon o las razones por la que los jovenes se operan:por necesidad fisixa o falta de autoestima?
Kipish [7]

Answer:

falta de autoestima

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Cuales son agunas cosas que pueden causar sentimientos de enajenación en las personas
frozen [14]
Siempre cuando los haces reir pero cuando estan enjoados al mismo tiempo
7 0
3 years ago
Pregunta 1: Vocabulario (interpretive)
Anettt [7]
D.2
C.5
B.7
H.8
A.3
E.4
G.1
F.6
4 0
3 years ago
PLEASE HELP ASAP!!! CORRECT ANSWER ONLY PLEASE!!!<br><br> Spanish questions 1 - 12
AysviL [449]
<h3>Spanish questions 1 - 12</h3>

Answers:

1. ¿Cómo es la chica?

Answer 1a: La chica es atlética.

Translation 1a: The girl is athletic.

Answer 1b: La chica es elástica.

Translation 1b: The girl is elastic.

Answer 1c: La chica es joven.

Translation 1c: The girl is young.

<h3>Conjugate gustar correctly.</h3>

2. A Elastigirl le ___ las aventuras.

Answer 2: A Elastigirl le gustan las aventuras.

Translation 2: Elastigirl likes adventures.

3. A Elastigirl le ___ su perro.

Answer 3: A Elastigirl le gusta su perro.

Translation 3: Elastigirl likes her dog.

3b. ¿Cómo está el chico?

Answer 3b: El chico está temblando.

Translation 3b: The boy is shaking.

4. ¿Qué tiene el chico?

Answer 4: El chico tiene frío.

Translation 4: The boy is cold.

<h3>LA FAMILIA</h3>

5. La madre de mi madre es mi  ____

Answer 5: La madre de mi madre es mi abuela.

Translation 5: My mother's mother is my grandmother.

6. Yo soy el/la ___ de mis abuelos

Answer 6: Yo soy el/la nieto/a de mis abuelos.

Translation 6: I am the grandchild of my grandparents.

7. El hijo de mis tíos es mi  ____

Answer 7: El hijo de mis tíos es mi primo.

Translation 7: My uncles' son is my cousin.

8. El hermano de mi madre es mi  ____

Answer 8: El hermano de mi madre es mi tío.

Translation 8: My mother's brother is my uncle.

<h3>Indirect Object Pronouns</h3>

9. Susana ___ compra la camisa para mí.

Answer 9: Susana me compra la camisa para mí.

Translation 9: Susana buys the shirt for me.

10. Yo ___ mando cartas a mi novio.

Answer 10: Yo le mando cartas a mi novio.

Translation 10: I send letters to my boyfriend.

11. Beatriz y Maruja ___ envían los regalos a nosotros.

Answer 11: Beatriz y Maruja nos envían los regalos a nosotros.

Translation 11: Beatriz and Maruja send the gifts to us.

12. Margarita y Marisol __ escriben las tarjetas a los amigos.

Answer 12: Margarita y Marisol les escriben las tarjetas a los amigos.

Translation 12: Margarita and Marisol write the cards to their friends.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

4 0
3 years ago
Mexico es el mayor productor de blank del Mundo<br>​
o-na [289]

Answer:

Mexico es el mayor productor de plata del mundo.

Explanation:

6 0
3 years ago
Other questions:
  • What is caer past tense meaning?
    14·1 answer
  • High School Spanish Please Help! 1) What is the correct way to say "I prefer milk" in Spanish? (1 point) a) Ella correr para man
    9·2 answers
  • Explain how the verbs saber and conocer differ
    9·2 answers
  • Paula navega<br> a) la calculadora<br> Ob) la escuela<br> O c) la red<br> d) la caja
    10·2 answers
  • Juan _______ muy temprano por la manana para ir a trabajar
    10·2 answers
  • Choose the correct verb that's in the present tense.
    15·1 answer
  • Write on the motion :Co education is the best.​
    13·2 answers
  • Pablo le dio consejos a su hermana para su viaje, pero cambiaron sus planes y ahora él va a ir con ella. Cambia el mandato infor
    5·1 answer
  • Soy Patricia. ________ cocinar en la celebración del Día de la Madre. Sí, a tu mamá ________ el pescado y el pastel que cocinas
    13·2 answers
  • What is everyone doing? Write complete, logical sentences with the words given. Be sure to conjugate the verb in the present pro
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!