"The Judges' combined score moved the competitor to the top of the scoreboard" is the correct response because in this case "Judges" is plural so the apostrophe is outside.
1. The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of?
Answer: Answer is A) sight.
2. Which phrase from the passage is an example of a SIMILE?
Answer: Out of all the options that are available the one that best represents the phrase from the passage that is an example of a SIMILE is answer choice D) like frozen splashes
3. The main purpose of the passage is to?
Answer: C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region.
<span>I hope it helps, Regards.</span>
Answer/Explanation
The Treaty of Versailles could have been improved in many ways. First, more countries could have helped pay for the damage, The treaty gave some German territories to neighboring countries and placed other German territories. It would have been a more settled argument if they used the 14 points which were general and not bias.
(How would change it to make it better)
First, more countries could have helped pay for the damage because all of the countries took part in this war. This also could have been improved because the treaty of Versailles only blamed one country.
Answer:
A. He was concentrating hard on his book