Answer:
- Correct decision:
E). Mario should not use the source.
- Justification:
H). It has not been peer reviewed.
Explanation:
While conducting research, it is necessary to ensure the credibility of the sources as it may affect the worth or significance of the research. In order to ensure the reliability of the source, peer-reviewed sources are considered scholarly and authentic, as it contains information written or approved by a team of experts.
In the given situation, Mario should be suggested, not to use the source with a justification that it has not been peer-reviewed that implies, it has not been reviewed by the experts. This makes the source less reliable and hence should not be used for the research.
Answer:
The central idea of the passage is to present a suit that protects against the attack of viruses.
The detail that supports the central idea is the presentation of the elements that the costume has, such as filters, that allow it to promote this protection.
Explanation:
The passage shown above, has as main objective to expose a special suit that has technological elements that allow it to provide a strong protection against the attack of viruses.
To achieve this goal, the passage provides details of what elements are inserted in this suit and how these elements act efficiently to prevent the entry of viruses and promote successful protection.
Answer:
C
Explanation:
Staying home with their children.
I hope my answer helps you :)