What passage are we talking about?
I need more information:(((
Answer:
Population Distribution, Technology
Explanation:
The way a population is distributed can cause a large change. This goes hand in hand with technology as people from the same communities can communicate with each other through technology. If a population is distributed into wealthy and poor, the cultures of both will be entirely different because of this, and as such if people from the poor community move to the wealthy one they will change the original wealthy culture. Technology enables the spread of new ideas which can also change cultures.
The questions says, "<span>Is Akela appealing to Mowgli’s respect for the law or his sense of compassion?" is very evident in the passage given from the story, "The Jungle Book."
Here it is, as shown in the text, <em>"</em></span><span><em>Akela, the grim old wolf who had never asked for mercy in his life, gave one piteous look at Mowgli" </em>Akela is more or less appealing to Mowgli's respect for the law.</span>
C. The opposite of letting it grow
Communication, creativity, similarity, vocabulary and humiliation.