Answer:
The evil that men do is remembered, but the good they have done is often buried with them.
Explanation:
According to the given excerpt, Antony makes a speech at the funeral of Caesar and he talks about how good of a man Caesar was, even though he mentioned that the evil men do live after them. He spoke of how the "noble" Brutus described the late Caesar as an ambitious man, and that he believes Brutus's words, even though Caesar was his friend.
Therefore, the modern meaning of the first two lines of the passage means that the evil that men do is remembered, but the good they have done is often buried with them.
Answer: D) People make decisions in order to protect their pride.
Explanation: In the given excerpt from "The Adventures of Robinson Crusoe" by Daniel Defoe, we can see Crusoe struggling about whether or not he should return home. He thinks that if he go home, his neighbours would laugh at him, and he would be ashamed. From the given options, the statement that represents the theme of the passage is that people make decisions in order to protect their pride.
City-wide curfew should not be instituted because this limits teenagers' activity and involvement in the outside world at night. Many teenagers would be upset with this curfew because they would not be allowed to ride bikes outside or hang out with their friends without getting into trouble. A curfew like this one would encourage teenagers to stay indoors on their phones instead of outside enjoying the night air. Teenagers have to stay in school most of the day from early morning hours to the early afternoon; many would be sad that they must miss out on outdoor time after taking their time to do their homework at home, study, and shower, because of a curfew.
Your answer would be: Contributed
Answer:
Leave home
Explanation:
There is no explanation really it's just common sense.