He was criticized for teaching men.
I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.
The three statements that accurately describe the beliefs of the members of the American Indian Movement in the 1970s are options B., D., and E. They are:
- New laws are needed to protect the rights of American Indians.
- The federal government should honor rights it had already given American Indians.
- The United States had betrayed its own democratic values through its treatment of American Indians.
<h3>What is the American Indian Movement in?</h3>
The American Indian Movement (AIM) is a Native American homebased movement founded in July 1968 in Minneapolis, Minnesota, initially centered in urban areas to address systemic issues of poverty, discrimination, and police brutality against Native Americans.
Therefore, the correct answers are options B., D., and E.
learn more about American Indian Movement: brainly.com/question/863447
#SPJ1
Answer:
B. Foreign interventionism
Explanation: