The image that indicates that the speaker's thoughts are constantly at Innisfree is the second option: "always night and day". The adverb always indicates that the speaker thinks about Innisfree all the time, and the phrase "night and day" indicates that the speaker spends all day long and not only a part of the day constantly thinking about Innisfree.
Hello!
A hyperbole is an exaggerated statement used to prove a point. In this sentence, the hyperbole is "enough belts to hold down a small town." This is exaggerated because the speaker is explaining how he/she wants a jacket with many belts, but the belts could not actually hold down a small town.
I hope this helps you! Have a lovely day!
-Mal
Answer:
I believe the answer is D
Explanation:
Normally there is one strong thesis and the rest of the passage is eveidence to support that thesis. However, this passage is just a bunch of theses put together in a passage. There is no evidence.
"Liberal arts requirements are outdated in a global society in which technological knowledge can determine career success" is the one among the following choices given in the question that <span>would be most suitable as a thesis statement for a persuasive essay. he correct option among all the options that are given in the question is option "b". </span>