Answer:
DEFINITION
From c1500 to the mid-1700s (Renaissance and Baroque eras), all music was classified by its social function as being either (1) church music, (2) theater music, or (3) chamber music--a term which included all secular music that was performed in private household--whether vocal or instrumental, solo or ensemble, or even orchestral because at that time orchestras were rather small.
As orchestras grew significantly in size starting in the later 1700s, the term chamber music took on its present definition as music written for and performed by a small instrumental ensemble with one player on each part. Since the interplay of parts is considered an essential element of chamber music, music for a solo performer with or without accompaniment is usually excluded from this definition
Answer:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
Explanation:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
The answer is C as shown on brainly. Theres a question posted on brainly just the exact same as yours. I'd stick with C because the person had given a full explanation to it, I can't copy & paste but I would if I could.
The answer is (d.) choose only the visuals that are easily understood.
The main purpose of the visual aids is to help improve the understanding of the audience to the presentation. It clarifies and reinforce the key points of the topic. So it's important to choose the appropriate visual that could help the presentation easily understood.
Answer:
no entiendo esa tradición, sorry