If its for suicide then : Society is s**t, Everyone thinks about themselves and bullying
If its not for suicide then : The world is a beautiful place and there are many things to see, Family or friends and everyone has the one person in their life that you find and is your reason to live your goal in life is to find that one person and live you life with them hope this helped :)
        
             
        
        
        
The answer is C hope that helps
        
                    
             
        
        
        
A poet is a person who creates poetry. Poets may describe themselves as such or be described as such by others. A poet may simply be a writer of poetry, or may perform their art to an audience.( am not sure what you meant by “ according to her website” because their is no website or anything. So I just put you the definition of a poet)
        
             
        
        
        
In the excerpt from a reviewed word, where Weissman claims about education, she uses logic as the criteria to evaluate the description. Thus, option A is correct. 
<h3>What is logic?</h3>
Logic or logos as the rhetorical device used in the passage validates the principles and the claims made in the passage by providing the idea and the reasons. 
Logic is used to interconnect the healthy choices and the nutritional options. Here the author uses logic to explain that the healthy choice can be made by the children when more nutritious options are available.
Therefore, option A. logic is the correct option.
Learn more about the logic here:
brainly.com/question/16955747
#SPJ1
 
        
             
        
        
        
Answer:
Explanation:
I did not watch the film on TV because i had already read the book