Answer:
b i guess
Explanation:
it just makes sense to me.
Readers can conclude the following about Allison:
- She wants to play on her school's basketball team.
- She is willing to practice to improve her skills.
- She has experience playing basketball with her friends.
<h3 /><h3>What is the main idea of the text?</h3>
In this text, the main idea is that Allison was an ardent basketball player who was willing to put in the work needed to become better at her skill.
After seeing the advertisement, for a free basketball clinic, she identified a weakness that she believed the training will address.
The complete excerpt:
When Allison saw the advertisement for a free basketball clinic at the community center, she knew she would attend. Tryouts for her school team were still a month away, and her jump shot needed work if she wanted to be selected this year. Hours of work with her brother had improved her technique, and her layups were consistent. She could hold her own in neighborhood games of three-on-three, but her outside shots rarely made it through the hoop. Allison hoped that the instruction at the clinic would address this weakness. She marked her calendar for the event and headed out to the driveway.
Learn more about basketball clinics here:
brainly.com/question/27512648
#SPJ1
<h2>Answers:</h2>
* Hope this helps!!! Mark me Brainliest :)
Answer:
Psychology is the branch of science that studies the mind and behavior.
Maslow's hierarchy of needs helps people understand themselves in a new way.
Explanation:
You haven't provided the passage, but based on the way the question was formalized and the options you were given, I can answer your question anyway.
Because the question asks <em>which statements</em>, we know that there is more than one correct answer. Based on the options, I can conclude that the passage tells about psychology and then about Maslow's hierarchy of needs.
A summary is a shortened version of a piece of writing (e.g. article, poem, chapter, novel). It should contain only the text's main ideas and the most important supporting details. The main idea of a text is the main point the author is making.
An objective statement is a statement based on facts. Unlike subjective statements, they are not influenced by a person's personal opinions, beliefs, feelings, or assumptions.
Only these two statements are objective and represent the main ideas:
- <em>Psychology is the branch of science that studies the mind and behavior.</em>
- <em>Maslow's hierarchy of needs helps people understand themselves in a new way.</em>
The rest of the options are supporting details and contain subjective language, which is why they can't be correct.
The first choice is the best answer.
First, the Houyhnhnms are a rational species. Secondly, we know this when one friend visits the home where Gulliver is staying. She explains that she has arrived so late because her husband just died and she needed to make burial arrangements. Despite the fact that he literally just died, she behaves cheerfully.
Therefore, the Houyhnhnms view death as an event of life and they do not get upset when one occurs.