We can infer that the statement that best explains how the structure of the passage helps the author to develop his or her argument is: D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
<h3>What is structure of passage?</h3>
Structure of passage actually refers to the way a passage is organised and arranged. It helps readers to understand what the author is trying to communicate.
The options that complete the question are:
A) The passage contains sections, which enables the author to give an elaborate description of his or her ideas.
B) The passage is separated into sections with headings, which enables the author to compare and contrast his or her ideas precisely.
C) The passage contains headings, which enables the author to give additional information to the readers.
D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
We can actually see that option D is the correct answer that actually explains how the passage is structured to develop the argument.
Learn more about structure on brainly.com/question/17320867
#SPJ1
<span>The flawed logic in this statement exemplifies A) post hoc. Post hoc is a result of something that occurs after a particular event, that also contains flawed assumption that this result has a logical relationship with the represented event. As you can see, this sentence is build following the principle cause and effect, but if you pay attention to the contents you will see that it makes no sense.</span>
Answer:
Antonym
Explanation:
Antonym's are words that mean the opposite of each other, like how good is the opposite of bad. So, when you look at these examples the opposite of reject is accept, and the opposite of something ending is something beginning. I hope this helps :)
Answer:
1. Disobedience to teachers.
2. Non-attentiveness.
3. Idleness.
4. Physically aggressive
5. Verbally abusive
Explanation:
When a student begins to display some or all of this traits above, then he will be needing time and attention from the teacher to provide help.
Remember, when one student is been disobedient to teachers it might rob on other students in the class who may likely want to follow suit. The same could be said of all the other traits.