Fertility rates and resources are connected because in areas where there are scarce resources and high fertility rates there will be problems in the ability to provide for the members of this hypothetical society. Therefore, individuals or animals could potentially live shorter and less healthy lives because of the lack of proper resources such as food, water, healthcare, or education.
Answer:
Because, people can communicate with each other easily. English is the first choice of foreign language in most other countries of ... by nomads believed to have roamed the southeast European plains.
Answer:
Asteroids can cause great damage if they collide with Earth.
Explanation:
The above statement is actually the passage that is too broad in the passage. A "too broad" statement is one that lacks details and also too general. Such statements tend to cover generalize and cover many possible issues/topics. In such statement, different topics can fit within it.
From the above selected statement, one can see that the statement is too general and details. It wasn't specific on what damage it causes and the type of asteroid that causes what it causes.
Less children are being born due to increased efforts to lower the CBR (crude birth rate) and improve contraceptive methods. This results in less children being born, meaning that the older people are increasing in dependency (because there's more older people in the older generations vs the newer)
You would use a geological pick