okay so during the 1760s backcountry protesters in the carolinas were known as ... regulators
Politically, it was a clever move by the US, because it seemed as if the Soviet Union had excluded itself from theEuropean Recovery Program by its own doing. The remaining countries under Soviet influence of EasternEurope were pressed into turning down the Marshall Plan as well.
Answer:
Drake claims California for England
Explanation:
a)
The main claim of the passage is that, by implementing Prohibition, the United States took a step that was much more extreme and permanent than any of those that had been taken in other industrialized nations in connection with alcohol. The evidence that supports this argument is the fact that such legislation was included in the Constitution and in federal law.
b)
A piece of evidence that would help support the argument in the excerpt would be a list of measures that other countries took in respect to the topic of alcohol consumption. This would allow us to compare different measures between countries more easily.
c)
One way in which the process discussed in the passage compares with earlier reform movements is in the relentlessness and tirelessness of the people who encouraged reform. Both reform movements attempted to achieve great goals, and to influence federal legislation permanently.
Answer:
It establishes Douglass as a well-read, educated man whose critical view of slavery is a reasonable one.
Explanation:
Hey! im doing the same test right now!
hope this help! :)