The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
Hessians
Explanation:
The term "Hessians" refers to the approximately 30,000 German troops hired by the British to help fight during the American Revolution. They were principally drawn from the German state of Hesse-Cassel, although soldiers from other German states also saw action in America.
Answer:
what are you trying to say exactly
Answer:
D. a change to the U.S Constitution
Explanation: