The main thing to conclude from this description would be that "<span>The beggar is dressed in scarlet clothes" since this description does not apply to Robin.</span>
Answer:
to Find the Main Idea
:
1) Identify the Topic.
2) Summarize the Passage.
3) Look at the First and Last Sentences of the Passage.
4) Look for Repetition of Ideas.
Explanation:
Answer:
The words are not compound in nature. They are simply a collection of nouns all of which historically were a source of energy for train locomotives.
Explanation:
In order to qualify for a compound noun, a word must be made up of two or more nouns. For example, "tooth" and "Paste" are nouns all by themselves.
They can be put together to form <u>toothpaste</u>. Another example would be "web" and "page". Together, we have "webpage".
The words indicated above don't pass for adjectives, verbs and or adverbs in the context in which they have been used.
Cheers!
Answer: I'd probably go with D
Explanation: Out of all the heroes I've seen, most of them are trying to avenge someone. Typically family(Father to be specific).
I believe we need dietary supplements, because some of us don't have all of the nutrients we need. We need them to boost our abilities. We need them nutrients to live a healthy life and some of us don't have them and they can't live healthy lives without them.
(tried my best, bro)