Well i know that there are a lot of leading lines in that movie but that's something you need to answer on your own, it's more of an opinion question.
It would be good to know the context of your question. When you say "based on the passage," perhaps you could attach a screen shot of the passage you're looking at.
Nevertheless, even without such context, I would lean toward saying the answer is that "the Soviet government would do whatever it could to stay in power." I'm guessing you're talking about events as the Soviet Union was nearing its dissolution and Boris Yeltsin was leading Russia in a move to declare its own sovereignty separate from the USSR. The Soviet leadership did not give in to that movement willingly.
False because it’s false because it’s false
Answer:
In the context of elections for public office, a candidate who has been selected to represent or is endorsed by a political party is said to be the party's nominee. ... Candidates who are endorsed by a political party may be required to submit a nominating petition in order to gain ballot access.
The reader enjoys a satisfying conclusion to the end, enjoy catharsis.