FDR's vision of government or simply President Franklin Delano Roosevelt's policy of government referred to his belief that the central or federal government had to be at the center of social welfare to its citizens and also put in regular reforms to prevent abuse of this social welfare to the citizens.
<h3>What is a Government?</h3>
This refers to the term that describes and defines a group of persons that has the power and authority to govern and oversee a group of persons under the auspices of an office.
Hence, it can be seen that when Franklin Delano Roosevelt was president of America, his government policy was to improve on social welfare as he believed it was the government's duty to provide and care for her citizens and he brought out what is known as 3R in order to provide for the poor in the country.
Read more about government here:
brainly.com/question/1078669
#SPJ1
Answer:
Their entire job is to cover things, so yes, i think they should. This may be a controversial topic, however, If they don't like it, they should find another job.
Explanation:
The correct answer is A. My father, a huge baseball fan, taught me to throw when I was three.
Explanation
An appositive expression is a sentence that is composed of a noun or a noun phrase that is followed by another noun or pronoun and explains it in the complement of the sentence. For the above, it can be said that the correct answer is "A. My father, a huge baseball fan, taught me to throw when I was three" because it has the first noun "My father", the second noun "a huge baseball fan "and the complement where he explains it" taught me to throw when I was three"
In order to get the evidence that is relevant to the theme, it's important for one to understand the plot of the story.
<h3>What is a theme?</h3>
Your information is incomplete because you didn't provide the passage. Therefore, an overview will be given.
In this case, it's important to read and understand the story. Then, it's important to analyze the theme, plot, and characters in the story.
Then, you can then get the evidence that is relevant to the theme of the passage.
Learn more about themes on:
brainly.com/question/11600913
Answer: I think the answer is C
Explanation:
Throughout the story it said that she and her mother were afraid of heights and she had to get over her fear to save Jessie