When temperature is increased, molecules come together more frequently and with greater energy. Because chemical reactions need a certain amount of energy to occur, increasing the energy of the molecules involved in the reaction can speed up the rate at which the reaction occurs.
I believe the correct answer from the choices listed above is the last option. Most of the particles went through the foil, but some were deflected. This<span> proved that atom has mostly empty space,there is positively charged nucleas at the centre of the atom and the electrons revolve round the neucleus at large distances from it in circular orbits.</span>
From the passage, Angelou’s viewpoint toward the time she spent with showed that It was very important to her; option B.
<h3>What is Angelou’s viewpoint?</h3>
A viewpoint is an idea or feeling one has about something.
Note that the above question is missing the passage. The complete passage is given below in italics:
- <em>"On that first day, I ran down the hill and into the road (few cars ever came along it) and had the good sense to stop running before I reached the Store. I was liked, and what a difference it made. I was respected not as Mrs. Henderson's grandchild or Bailey's sister but for just being Marguerite Johnson. —I Know Why the Caged Bird Sings, Maya Angelou"</em>
Angelou’s viewpoint can be seen from the passage above.
From the passage, Angelou was excited to visit Mrs. Flowers as she ran to go see her. She also knew she was liked.
In conclusion, Angelou valued the time she spent with Mrs. Flowers.
Learn more about viewpoint at: brainly.com/question/27952280
#SPJ1
Answer:
air pressure, temperature clouds
Explanation:
I took the test and it was correct
<span>All of the above. We develop connections between brain cells through Our senses, School and Nutrition. </span>