The events contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
<h3>What is the described event?</h3>
The event included series of discrimination of people based on race, color, religion in the United States, most importantly, the racial discrimination in employment, voting, use of public facilities etc.
Hence, the events described in the excerpt contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
Therefore, the Option C is correct.
Read more about Civil Rights Act
<em>brainly.com/question/1261890</em>
#SPJ1
America when they were running low on meats
Answer:
Indulgences and Overpower in Clergy
Explanation:
Indulgences where essentially a get out of hell jail free card, and how you can pay to be forgiven for your sins.
Overpower in Clergy would consist of how much power and influence the Catholic Church would have on monarchial affairs. The Catholic Church would influence monarchies and made far too much money. It can be observed the Catholic Church was very affulent.
The protestant Northern Europe tended to dislike the Southern Catholic states.
Other Populist-endorsed measures included bimetallism, a graduated income tax, direct election of Senators, a shorter workweek, and the establishment of a postal savings system.
Hope this helps!
Among the choices the statement is true in the context of European exploration in Asia is <span>C- For most of the 1500s, Portugal could not control the spice trade between Europe and Asia
Thank you for posting your question here at brainly. I hope the answer will help you. Feel free to ask more questions.
</span>