The answer to number 1 would be choice A, to help settle international disputes. The answer to number 2 would be choice D, to bring the war in the pacific to a swift end.
Answer:
The Founders were ever mindful of the dangers of a tyrannical government. So they built a system in which the powers of each branch would be used to check the powers of the other two branches. Additionally, each house of the legislature could check one another.
Explanation:
Hope this helped
Answer:
The major impact of these things was, of course, on the Africans who were taken from their homes and taken to the New World as slaves. These people experienced terrible physical conditions aboard the ships on the Middle Passage. They experienced terror and heartbreak. Many of them died in the passage and those who did not experienced the trauma of being enslaved in an unfamiliar land among people who were not their own. This was a terrible impact and it is the most important impact, in human terms, of the Middle Passage and the Triangular Trade.
Explanation:
hope this helps!!
You can look these up on Google :) your welcome