1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
andreyandreev [35.5K]
3 years ago
5

Fill the blank.

Spanish
2 answers:
storchak [24]3 years ago
6 0
<h3>Fill the blank.</h3>

1. La __________ es una imagen de los huesos.

Answer 1: radiografía

La radiografía es una imagen de los huesos.

The radiography is an image of the bones.

-

2. Cuando tienes una infección, tienes que tomar.

Answer 2: antibióticos

Cuando tienes una infección, tienes que tomar antibióticos.

When you have an infection, you have to take antibiotics.

-

3. Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una __________ del médico.

Answer 3: receta

Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una receta del médico.

To buy certain medicines, you need to present a doctor's prescription.

-

4. Ella está __________. La niña va a nacer el mes que viene.

Answer 4: embarazada

Ella está embarazada. La niña va a nacer el mes que viene.

She is pregnant. The girl will be born next month.

-

5. A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la __________.

Answer 5: pierna

A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la pierna.

Sometimes, when you're running, you hurt your leg.

-

6. En cada mano tenemos cinco __________.

Answer 6: dedos

En cada mano tenemos cinco dedos.

In each hand we have five fingers.

-

7. Los órganos del cuerop con los que podemos ver son los___.

Answer 7: ojos

Los órganos del cuerpo con los que podemos ver son los ojos.

The organs of the body with which we can see are the eyes.

-

8. Lo opuesto de enfermo es __________.

Answer 8: sano

Lo opuesto de enfermo es sano.

The opposite of sick is healthy.

-

9. El lugar donde compramos los medicamentos es una ____.

Answer 9: farmacia

El lugar donde compramos los medicamentos es una farmacia.

The place where we buy the medicines is a drugstore.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

madam [21]3 years ago
3 0

Answer:

1. La <u>radiografía</u> es una imagen de los huesos.

2. Cuando tienes una infección tienes que tomar  <u>antibióticos.</u>

3. Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una <u>receta</u> del médico.

4. Ella está <u>embarazada.</u> La niña va a nacer el mes que viene.

5. A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la <u>rodilla.</u>

6. En cada mano tenemos cinco <u>dedos.</u>

7. Los órganos del cuerpo con los que podemos ver son los <u>ojos.</u>

8. Lo opuesto de enfermo es <u>sano.</u>

9. El lugar donde compramos los medicamentos es una <u>farmacia.</u>

Explanation:

In this exercise, you have to complete the sentences given with words that fit the context of each sentence.

All the words are part of the <u>vocabulary related to health and body parts.</u>

The translation of the words used is: radiografía/radiography, antibióticos/antibiotics, receta médica/doctor's prescription, embarazada/pregnant, rodilla/knee, dedos/fingers, ojos/eyes, sano/healthy, farmacia/pharmacy.

You might be interested in
Las chicas que cocinamos anoche
Masteriza [31]

Answer: The girls we cooked last night

Explanation:

3 0
3 years ago
Completa el espacio en blanco con la mejor respuesta con el Presente Subjuntivo Irregular (Present Subjunctive Irregular)
natali 33 [55]
La respuesta es A.
The answer is A.
6 0
3 years ago
Will mark brainliest !
Keith_Richards [23]

Answer:

1.Lo estaba viendo

2.Lo estábamos vendiendo

3.Lo estaba lavando

4.Me estabas ayudando

5.Lo estaba haciendo

Explanation:

4 0
3 years ago
Please help fill in the blank
Charra [1.4K]

Answer: 1. Esas son rojas, verdes y azules

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the phrase decir que used to express in Spanish?
natulia [17]

Decir que means "to say that"

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Question 14 (2 points)
    6·2 answers
  • Cual es tu comida favorita, el desayuno o el almuerzo
    11·2 answers
  • Cuales son las diferencias entre células vegetales y animales
    9·1 answer
  • How would you write 1.000.000 in Spanish
    5·2 answers
  • “hacer + time + que + (subject) + verb in present tense + rest of sentence."
    6·1 answer
  • Find the volume and the surface area of a cylinder having base radius 7cm and height-13cm​
    14·1 answer
  • Sorry again i also need help again on Spanish!!
    12·1 answer
  • A mi abuela _____ _____________ la leche
    8·2 answers
  • Spanish is the worst subject for me, please help.
    12·1 answer
  • Your best friends are remodeling their office and are getting estimates for the work. This is what they were quoted:
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!