I think the primary audience of the journal is people who follow the trends. The writer explained how fashion affected people's perspective on dressing up and following the popular trends. Fashion played a significant role in the 60s. Fashion made people want to feel accepted in that particular group of individuals.
Stout pretty much means strong. When added to the word brave, it's clear that "our hearts" face fear head on, with a strong, unfearing willpower.
Answer:
<h2>oh ente mone vishayam its poly of the india</h2>
Explanation:
The primary weakness of this passage is:
- D, The passage fails to make a debatable claim
<h3>What is a Debatable Claim?</h3>
A debatable claim is a thought or primary message that is arguable. A debatable claim has strong language that shows the certainty of the speaker.
The claim made in the above text is weak because it gives no room for strong academic debate.
Learn more about debatable claims here:
brainly.com/question/21661776
#SPJ1
The first one is the correct answer, I think