Answer:
The groom stepped mournfully into the bedroom.
The central idea of the passage mentioned is the differences the Pilgrims had with the Church of England. It is how it is mentioned in the passage that their Englishmen forefathers where so religious that they devote their life unto the Lord if anything would have happened to them. The pilgrims in turn told that when the Lord heard them, He just looked over their adversity but did not specifically say if the Lord has ever helped them. It showed that the Pilgrims where furious about the loyalty to the Englishmen forefathers that they in turn do not want to believe what they believed in before. That they can do it without turning themselves to the traditional way of thinking.
Reliance on wifi and technology
Answer:
Which has a fascinating history
Explanation:
The best adverb clause which would complete the sentence is given above. This is because, the sentence is talking about Mexico as a country in which Oscar was born in. The country has a fascinating history going by its rich culture and traditions of the people living in it.
Answer:
The answer to the question would be D
Explanation: