Answer:Habituation
Explanation: Habituation is defined as mechanism in which the person tends to reduce the response towards the stimulus due to prolonged interaction or presentation with it. It is kind of learning process that gets settles due to the repeated exposure.
The case mentioned in the question also wants to refer "nose-blindness" towards the odor as habituation because people are repeatedly exposed to the same odor that they don't notice the fragrance of their air fresheners.
Answer:
temporal
Explanation:
Temporal state means the state of mind of consumers at certain particular time which can change the preconceived notions of what the consumers are going to purchase. This tries to improve the moods or state of mind in the consumers and make them buy more products.
In the context, many states in the United States, where hurricanes strikes or other at times of other natural emergencies, there are federal laws that regulate the price business. These laws are meant to protect the consumers whose temporal mind would allow them make purchased decisions.
Hence the answer is -- temporal
The correct answer to this open question is the following.
We see that the question is missing. Although it is an incomplete question, we can say that what this question is asking is to explain Jackie Robinson's purpose when he wrote the above-mention passage. Jackie Robinson wrote those lines to inform his readers about the meeting he had with baseball executive Branch Ricky, at that time an executive of the Brooklin Dodgers. It was Ricky who gave the opportunity to play Major League Baseball to Robinson. Ricky was a white man but was not racist. As the passage explains, he only was interested in player's productivity to help win baseball games, or as Robinson wrote, "it's the box-score what really counts."
Sutan Sjahrir MAY BE RIGHT