1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
SVEN [57.7K]
3 years ago
10

"Ten from the sea to the sand He walks,to look in the soil, But not in the box''!

English
1 answer:
Levart [38]3 years ago
3 0

Answer:

It's a trick question

Explanation:

The key is in the soil, but not inside the box

You might be interested in
What is the central idea of passage 1?<br><br><br>I really need help!!!!!
kolbaska11 [484]

Jack London wrote “The Call of the Wild” as a short adventure novel. He published it in 1903. The story is set in Yukon, Canada, during the 1890s when strong sled dogs were in high demand, this is really important to mention because the central character of the novel, Buck, the dog, was stolen from its owners and sold as a sled dog. Buck becomes gradually savage in the hard environment, where he is forced to fight to survive and dominate other dogs. By the end, he sheds the veneer of civilization, and relies on primitive instinct and arises as a leader in the wild.

Perhaps the strongest main idea of the passage is:

that sometimes pride is the only thing that can push you to survive in harsh environments, sometimes the only manner to thrive and progress in difficult situations is reversing to feral instincts and letting the wild animal inside of you to take control and fight your way to the top.



4 0
3 years ago
NEED ANSWER NOW! PLEASE =)
alina1380 [7]

Read the passage from Elizabethan Etiquette.

<em>The Elizabethan era, the years between 1558-1603 when Elizabeth I reigned as Queen of England, is known for its emphasis on courtly manners. The most esteemed book on the subject was Castiglione's The Book of the Courtier, also referred to as The Courtier. The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.</em>

Question: According to the passage, society first began to closely follow etiquette rules when:      

Options:

  • Elizabeth I started her reign as Queen of England.
  • Queen Elizabeth read Castiglione’s The Courtier.  
  • Castiglione’s The Courtier was translated into English.
  • Manners became linked with the Italian and English courts.

Answer: The correct answer is: <u>Castiglione’s The Courtier was translated into English. </u>

Explanation: The passage mentions the following: ''<em>The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.'' </em>Based on this, we know that society began to carefully and closely follow etiquette rules when The Courtier was translated into English. The Courtier was produced by Thomas Hoby and translated from Italian to English in 1561. It dealt with issues of behavior, etiquette and morals.  

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which question is too narrow for a research paper topic
xz_007 [3.2K]
   Without a list composed, i cannot give a certain answer. But a question that is too narow could be like "Where does pine grow?" 

Basically it would be a question that will not require too much detail.
8 0
3 years ago
Question 25 (5 points)
Alla [95]

Answer: it is B press thank you if correct

Explanation:

7 0
3 years ago
Help me please .<br> What is the right answer ?
Murrr4er [49]

Answer:

ok I got this it's ping pong tennis and batmintion

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Which of these sentences best explains the author’s direct advice to writers? *
    8·2 answers
  • Shortly after their arrival at the concentration camp, Eliezer had been separated from his mother and three sisters. Why did he
    5·2 answers
  • Which of these is an environmental change that occurs rapidly?
    15·2 answers
  • Choose the pair of words that is the correct analogy for the following:
    5·1 answer
  • Please Please Help meeee
    14·1 answer
  • U cant rlly see it but pls answer
    8·1 answer
  • A career cluster is a group of related careers
    13·1 answer
  • Describe the perfect hero. Use examples from any of the assigned course readings in Part 1 to illustrate your perspective on the
    9·1 answer
  • Whoever is interested in the past will like this book.
    15·2 answers
  • Civil Disobedience Project
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!