I think the answer is, Veronica and I are both seniors.
Answer:
Presidential Campaign ads
Explanation:
Political ads and campaigns put a lot of money into their ads and the people who make them put a lot of thought into how the symbols, music and photos in those ads could affect your emotions. The whole point of the ad is to list the other atrocities of the other runner and put yourself in a better light. This leads the viewer to either sympathize or support the focal point of the campaign.
It seems that you have missed the necessary options for us to answer this question, but anyway, here is the answer. Based on the given passage above, the details in the passage are suited to the audience which are <span>first-time computer users. Hope this helps.</span>
Answer:
The journalist received praise for her article.
Explanation:
The other sentences have participles so they are passive