Answer:
Through their art, children express how they feel, think and view the world. ... Through art children use their creativity to plan, design and construct an idea. They experiment with form, line, movement, shapes and spatial relationships. They learn science and math skills as they manipulate materials.
Explanation:
One can tell that the writer used a point-by-point comparison strategy in the passage because:
"The writer discusses both types of books when she is covering each point of comparison." (Option D).
<h3>What is a point-by-point comparison strategy?</h3>
Another word for this strategy is called the Alternative Method strategy. It involves the comparison of one idea or item at a time.
Hence, it is easy to tell that the writer used a point-by-point comparison strategy in the passage because "The writer discusses both types of books when she is covering each point of comparison."
Learn more about point-by-point comparison strategy at:
brainly.com/question/21050543
#SPJ1
It means to mean something you mean
Answer:
The necklace represents everything that Mathilde wants and does not have, all the material possessions of a finer life. This is why Mathilde is drawn to it: ''Suddenly she discovered, in a black satin box, a superb diamond necklace, and her heart began to beat with uncontrolled desire. ''