Once the amount the fish seller requested is reached, the loan is funded and funds are transferred to her.<span>
</span>
1. The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of?
Answer: Answer is A) sight.
2. Which phrase from the passage is an example of a SIMILE?
Answer: Out of all the options that are available the one that best represents the phrase from the passage that is an example of a SIMILE is answer choice D) like frozen splashes
3. The main purpose of the passage is to?
Answer: C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region.
<span>I hope it helps, Regards.</span>
I just took the test and I got it right. The answer is c. they both tell about someone important to the author.
Answer:
She is pondering her love for romeo/ "whats in a name?
Explanation:
She is thinking about how much she loves romeo and is frustrated because she cannot be with him simply because of their families' fued with one another. She does not understand why a simple last name is a reason for the two of them not to be with one another when she loves him so much.