C. Glossary
Glossary will give you a definition of a word you don’t know
We can see from the passage that dolphins have become a symbol of a new age of love, peace and harmony.
According to the writer, people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
<h3>What are dolphins?</h3>
Dolphins are actually known as cetaceans that are small-toothed and possess curved mouths. These creatures are known to be marine creatures that are found in every ocean. There are 36 dolphin species.
We can see that from the passage above it's clear that the writer shows that people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
Learn more about dolphins on brainly.com/question/7965205
The purpose of drawing conclusions is to READ FOR MEANING.
Reading for meaning involves understanding both the written and the implied information in a particular story. There is no way one can possibly draw correct conclusions if one doesn't understand what has been read.
Conclusions are drawn by using clues from the passage read to develop a reasonable judgement.
Answer:
No, you cannot trust Wikipedia. Wikipedia can be edited by anyone at any time. This means that any information it contains at any particular time could be vandalism, a work in progress, or just plain wrong. Wikipedia's entries had an overall accuracy rate of 80 percent, whereas the other encyclopedias had an accuracy rate of 95 to 96 percent.
Explanation: