Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
Some forced rymes would be afforce,ahorse,endorse,enforce,uniforce, and,unisoursce. thats all i know
The right answer for the question that is being asked and shown above is that: "Tom’s abandonment of his family." At the opening of the play, Tom is dressed in a merchant sailor uniform, which foreshadows Tom’s abandonment of his family.
Answer:
The answer is C.
Explanation:
I just answerded it on USATestPrep.
<span>A. Ignore any good argument strategies
You shouldn't ignore any good argument strategies when evaluating an opponent's supporting points. You could learn from that strategy and use it for yourself when the need comes. It is also critical to be able to analyze argument strategies of the opponent so that you will be able to predict your next arguments against theirs.</span>