Answer:
Gravity
Explanation:
If the ball went 10 feet vertically, gravity would have brought the ball back to her.
The best answer among the following choices would be the second option B) Forensics because this classifies as the definition.
Answer:
The family members' differing views of their heritage
Explanation:
The mother and her two daughters , Maggie and Deed have a discussion about the future use of the handmade quilts. The quilts were made by Maggie and Deed's grandmother. The girls 'mother wants to pass the quilts onto Maggie because she will use them and in this way she will keep the family's heritage alive. Unlikely, Deed wants to place the quilts onto a wall and use them to decotare the house. For Deed the quilts belong to the past.
I hope u get what ur looking for and I wish u give me brainlist But I know u won't cuz everyone say that . But thank you so much if u put for me and It would be a very appreciated from you and again thank you so much
Answer:
The setting that is used in this excerpt exemplifies the gothic style because the passage has a clear medieval tone used that can be understood by the reader to portray gothic values and morals. Upon further exploration of the text, it can be understood that the speaker or author meant for this passage to be seen in a darker light than most literature was portrayed during that time period.
Explanation:
xoxo, gossip girl
mwah