Answer:
C.
Junk food is not ideal for regular consumption because it has little nutritional content and excessive calories, which may lead to health issues.
Explanation:
This is the mural or the point of the passage.
Which element of fiction dominates the passage above?
A- characterization of the narrator
B-development of the plot
C- illustration of the setting
D- advance
That correct answer is: A: Characterization of the narrator
My dad cause he works so hard to get me where i am and he gives me everything to secced in life
Stormy weather has always brought great calmness in my life. When it’s storming, the sky is dim but not eerie. It’s the best time to take a seat and read a book. The constant sound of raindrops on my window helps me to sleep deeply and wake up in the morning feeling refreshed ever. In conclusion, stormy weather brings joy to me by helping me sit back and relax.
The correct answer is C.
The daughter persuades him. He was first reluctant, but she convinces him at the end.<span />