Answer:
B. The excerpt provides background information on a character as part of the exposition.
Explanation:
Kate Chopin's "The Awakening" revolves around the story of a woman, Mrs. Pontellier, and her desire to be free to do the things she always wanted. The story is a feminist novella that focuses the main plot and theme around the desires and plans of the female character.
In the given excerpt, the author describes Mr. Pontellier, a supporting character to the main character. Richard is the husband of Edna Pontellier, and the given passage provides background information on him.
Thus, the correct answer is option B.
Answer: The last word of Keesh was "It is not for a boy to know about witches, and I know nothing about witches. I only have means whereby I may kill an ice-bear with ease, that's all. It would be headcraft, not witchcraft".
In "The Story of Keesh" by Jack London, the people of the tribe did not believe that Keesh had hunt a large polar bear by himself, so they accused him and his mother of witchcraft. It required dignity and manhood for him to defend himself and speak against the elder hunters who disliked him.
The text can be best revised as transportation planners describe abbreviated work plans as those that are "regularly less than 40 hours per week" (47 Reidel). Thus, option D is correct.
<h3>What are in-text citations?</h3>
Citation is the indication of the sources used to write the information. In the text, citations are the inclusion of the resource source in the body paragraph itself that is different from the references included at the end.
In the body of the work, the brief form of references is written and is best represented in the last sentence where appropriate quotation marks and brackets.
Therefore, the last sentence is the best-revised example.
Learn more about in-text citations here:
brainly.com/question/7804450
#SPJ1
Answer:
A) She uses comparisons to show the speaker’s connection to the snake .
Explanation:
Well, in the poem, she sees a snake slithering through the grass. With that view, she remembers a time when she was younger and interacted with a snake:
"A narrow fellow in the grass...
------------------------------------------------
Yet when a child, and barefoot,
I more than once, at morn..."
-------------------------------------------------------------------------------------------
Dickinson also said how the snake seemed scary to a lot of people, but in reality it was not:
"But never met this fellow,
Attended or alone,
Without a tighter breathing,
And zero at the bone.
Answer:
C) Incidentally
Explanation:
Personally I don't like any of these answer choices. However, this one makes the most sense in this context. The others would need a much different set-up earlier on in the passage. "Incidentally" does not require such a set up, which is why it is the only one that fits.