Question-
What is the mood ?,...of the excerpt "The strange case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde."
Answer-
The author’s description of physical symptoms creates an anxious mood.
In this excerpt, the author is trying to convey the anxiety the character feels in visiting Dr. Jekyll. He describes these physical symptoms in order for us to connect with the character, and feel the same anxiety he feels. Some examples of this are:
1.) "there was a shudder in his blood"
2.) "he felt a nausea and distaste for life"
3.) "in the gloom of his spirits"
4.) "he seemed to read a menace"
Hope I Helped have A Wonderful Day...
Can I Get Brainliest Please & Thank You...
In MLA when you need to create an in-text citation of a paraphrase, it is necessary to indicate the source by including the author and the page number. Since you did not include the author of the article or any passage to cite specifically, here are some formats you could follow:
According to <em>name of the author</em>, "passage in quotations" (<em>56</em>).
"Passage in quotations" (<em>name of author 56</em>).
Essentially, you need to include the passage in quotations and can add whatever else you need to to your sentence. In the first format, you include the author's name within the sentence, so you don't need to include it at the end. The rest of the information, like the title of the article or the date it was published does not need to be included in an in-text citation, but must be included in your reference list.
A purple flower called violet. The poet describes the flower. Beauty is the theme of the poem, and as the poet has repeated the words "modest violet", it shows that she likes the flower, hence the repetition of the words show her attitude of inclination towards the flower.
Hello. You forgot to enter the answer options. the options are:
"Define powerful nations in a risky act . Broadcasting empty threats is unwise . Intimidating world powers is disrespectful . Criticizing other countries is often warranted"
Answer:
Intimidating world powers is disrespectful
Explanation:
With the phrase “speak softly and carry a big stick”, Roosevelt meant that intimidating world powers is disrespectful and that it does not influence any individual, on the contrary, intimidation shows that the individual is weak and not intelligent. Roosevelt wished to inform that during a debate with world powers, an individual can show how powerful he is with a calm, respectful and diplomatic conversation.
Answer:
YOU'RE AMAZING AND DONT LET OTHERS MAKE YOU THINK OTHERWISE PLEASE
Explanation: