How do the fallacies in the first passage differ from the fallacies in the second?
Explanation:
Passage 1 contains an ad hominem attack, while passage 2 contains a false dilemma. ... Passage 1 contains an appeal to emotion, while passage 2 contains an ad hominem attack.
The dollar value v (t) of a certain car model that is t years old is given by the following exponential function.
V (t) = 26,000 (0.84)^t
Find initial value of the car and the value after 11 years. Run your answers to the nearest dollar is necessary.
Initial value: $26,000
Value after 11 years: $_____
Explanation:
Ekalavya is a character in the epic of Mahabaratha. he is very good in archery and the art of bow and arrow . when he went to guru dronacharya for joining his gurukhul he rejected his request because he felt that only princes can join this gurukhul . but eklavya did not get dejected . he made a statue of dronacharya statue with mud and kept it in front of him and practiced archery. soon after years of practice he became perfect in archery. when dronacharya got to known about this he asked him to give guru dakshina . eklavya cut his thumb from his right hand and gave it as guru dakshina.
hope it is useful. if so mark as brainliest