I think it is c if so your welcome
Question: What is Grendel’s perspective on the people he observes?
Answer: He thinks they are violent and untrustworthy.
Explanation: when you read the passage and what he was thinking he was thinking of what they might do is which they would break out and start killing each other
question answered by
(jacemorris04)
Answer:
They resulted in the passage of new laws or regulations.
Explanation:
anything adds new laws. common sense
Answer:
<em>The answer is D.</em>
Explanation:
Lower-order settlement is a settlement which spans a relatively small area populated by low number of people. This kind of settlement tends to have only basic services provided (general hospitals, school, church, post office, grocery stores, newspapers...).
A large farm and a gas station can be found in even in villages, a big-box department store nowadays are being opened in even in smaller towns. However, big specialized hospital centers are usually found only in big cities.