Answer:
One of the things I tend to think about is just how important social interaction is. In the current pandemic we live in, we are forced to stay at home and practically isolate ourselves from reality. We listen to the news and depend on politics to tell us what to do next. We don't go out, communicate, socialize, or even have fun anymore. That is extremely unhealthy. It has been proven that the more healthy relationships you have, the longer you live. So why depend on politics during this time? Why not go out and communicate and socialize? Cultural beliefs? Why don't we stay safe but also surround ourselves with our loved ones at the same time? One of the most important things to take into consideration during a pandemic like this is it's not going away anytime soon, but we have to learn how to deal with it, how to pick ourselves back up, and go back to how we used to be.
Explanation:
I hope this helps :)
Answer:
- Para 23: "We got to their dwellings, where we saw they had built a hut for us with many fires in it"
Explanation:
As per the question, the 23rd passage would provide the most adequate supporting details to substantiate the claim that 'de Vaca's encounter with the native Americans might be the cause of Vaca's kind and generous treatment of them in his later life.' This is reflected through the descriptions in the passage like 'we got to their dwellings...in it' as it shows that this experience made him understand their life, culture, and values which they offer to others despite being indigenous. Thus, this not only supports but justifies the claim as well. Hence, <u>para 23</u> is the correct answer.
<span>B)
to impress a woman
</span><span>B) He never said anything bad about anyone.
</span><span>D)
Religion
</span><span>C)
Flanders</span><span>
</span><span>A)
He was too deeply in love.</span>
Her nightmare was that people attacked her
Answer:
Comfort and warmth.
That the father feels very comfortable digging.
Explanation:
<em>Digging</em> is a poem written by Seamus Heaney, describing the life of the speaker through the act of potato digging which was the primary means of livelihood in Ireland. The poem compares the lives of the speaker, his father, and his grandfather.
The word <em>"nestled" </em>is used in the first line of the fourth stanza- <em>"The coarse boot nestled on the lug"</em>. The word in itself is typically associated with <u>warmth and comfort, safety, and peace</u>. And the speaker's use of this word to describe how his father's boots were <em>"nestled on the lug"</em> seems to suggest that his father felt comfortable and safe in the work he is doing, that of digging potatoes.