Answer:
B: "it is snowing softly"
D: "he steps into the twilight"
E: "carrying a wrinkled shopping bag"
Camilia played a lovely little song ans then proudly showed off her new ocarina, which some people call a sweet potato.
B. objects, trends, or elements, of the natural world
Answer:
The quotation that supports the idea that the Capulets and Montagues have been quarreling for some time is:
A. "By thee, old Capulet, and Montague, Have thrice disturbed the quiet of our streets"
Explanation:
The quote above, spoken by Prince Escalus in Act I Scene I of "Romeo and Juliet", is a sign that the feud between the two families has been going on for some time now. The Prince is angry at the Capulets and the Montagues. Because of them, riots and confusion have taken place three times already. He threatens to punish them with death if they do not stop their quarrel so that peace can be maintained.
It should be noted that the paragraph can be used to support an earlier argument or claim that has been made by the author in the opening paragraph or earlier paragraph.
<h3>
What is an argument?</h3>
Your information is incomplete as the passage isn't provided. An argument simply means the main idea or claim that's in backed up with evidence.
In this case, it's important to read and understand the story. Then, you should be able to depict that earlier information that was presented by the author in the passage.
Finally, you can then deduce how the paragraph contributes to the reasoning of the author's argument.
Learn more about arguments on:
brainly.com/question/3775579