1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ICE Princess25 [194]
3 years ago
14

Why do they call people with glasses four eyes?

English
1 answer:
Elena L [17]3 years ago
6 0
Its a name bully's use when they are talking to kids with glasses. The eyes under the glasses make 2 eyes and the glasses add 2 more eyes. It's really mean to call someone with glasses.
You might be interested in
What is the relationship between Antigone and Ismene? What are they discussing as this excerpt from the play opens? Cite textual
valkas [14]

The relationship between Antigone and Ismene is that they are sisters. Antigone is a very strong woman. She has her convictions and acts upon them. Ismene, on the other hand, is more complacent than her sister. She does not distinguish right from wrong. Antigone is more strong-willed, while Ismene is compliant.

Antigone and Ismene show us much about their characters through the contrast and conflict presented in the first scene. Each sister depicts as a different perspective on the subject at hand: the burial of their brother, which has been outlawed under the penalty of death. Although each conclusion can be rendered reasonable, this situation also reveals their flaws, and even more, the reasons for the development of these flaws.


7 0
4 years ago
Read 2 more answers
Submit the story you wrote from one of the other character’s point of view. At the end of the story, answer the question: How di
spin [16.1K]

The point of view was different

5 0
3 years ago
(helppp) Which statement best explains a weakness in the authors use of appeal in the passage?
butalik [34]

Answer:

D. The author should have used a stronger emotional appeal  about how much she hates gym class.

Explanation:

Option D is the statement that best explains a weakness  in the authors use of appeal in the passage.

The author tries to state the effect of gym class and why it should be something voluntary in schools. The reasons the author gave did not give enough clarity on why it should be voluntary. A stronger emotional would be better.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Hello please help 10 points! Will give brainliest if correct!
Tasya [4]

Answer:

B. You shouldn't judge something you know nothing about

Explanation:

Theme means the moral of a story and B. is the only example of a moral.

5 0
3 years ago
Narrative Openings and Endings
Y_Kistochka [10]

Answer:

posted in comments

Explanation:

8 0
3 years ago
Other questions:
  • 1People say the necessities of life are food, water, shelter, and clothing, but I think a fifth item should be added to the list
    8·1 answer
  • Ethos is an appeal to
    11·1 answer
  • Why does the author begin this section with a question?Herd about flu
    6·2 answers
  • What does London symbolize in the book "Great Expectstions"
    13·1 answer
  • Which of the following was a practice by the Aztecs?
    9·2 answers
  • What could be a better word to replace definitely?
    13·2 answers
  • :))))))))))))))))))))))))))
    8·2 answers
  • Ful- ness- less- word for each defintion
    11·1 answer
  • What is the number pad used for ? Select two options To type digits To move the cursor To write a sentence To activate a functio
    13·1 answer
  • How do romeo and juliet react from the firrst time they meet
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!