Answer:
B) the arrival of the Cretan soldiers
Explanation:
Cretan soldiers had the ability to promote fear in the hearts of Athenians who knew the aggressive and destructive military tactics that Cretans possessed, in addition to their thirst for victories against the populations they were fighting. Fearing scenarios of violence and the insecurity that settled in Athens, after the arrival of soldiers from Crete, the Athenians hid in their homes, to protect themselves.
Answer:
A. The connotation of the word careless suggests that Marta doesn't pay attention to her things.
Explanation:
Careless, as used in the passage, shows that she was not being careful with her glasses thus she ended up breaking them. Since the passage said that she usually broke them within a week, we can infer she isn't careful with any pair of her designer glasses she has bought. Therefore, it cannot be B because she does NOT really care about her things, and C is off-topic because it never says that she prefers designer sunglasses, only that that is what she always bought.
Answer:
I think the answer is D, (the last one)
Explanation:
Answer:
free bird symbolizes people who live in this world unencumbered by prejudice of any type whether it be racial, socioeconomic, or psychological.
Explanation:
You should drink 16 ounces of fluid. hope this helps!