Answer:
No, Stalin was not successful in achieving the goals described in the passage.
Explanation:
Stalin policies in the Soviet Union were successful in bringing the transformation of the country from an agricultural state, to an industrial powerhouse. However, in doing so, Stalin did not give more power to the Soviet people, let alone emancipate them from oppression.
In fact, the opposite is true, during his rule, Stalin concentrated more power in the hands of the Soviet State, and used this power to oppress the people in many ways. One example of this were the gulags: forced-labor concentration camps located in Siberia where Stalin sent people who he thought were enemies of the states, from journalists, to intellectuals, to artists, to businessmen, to even common farmers.
Answer:
First is federalism. I'll put definitions of the others below if it helps cuz I can't say for sure.
Answer:In the next 50 years, Cornelius Vanderbilt, John D. Rockefeller, Andrew Carnegie, J.P. Morgan and Henry Ford became engines of capitalism, building transportation, oil, steel, financial industry, and automobile manufacturing in a way that changed the world, and making the United States a world
B, he was known for his serious attitude and deep thinking
1) Labna, Palace, vaulted passage
2) Copan stela A, Maudslay cast
3) Panel 3 from Cancuén
4) Yaxchilan Lintel 24
5) Stucco portrait of K'inich Janaab Paka
6) Stucco mask panels
7) Balamku
I hope this helps! :)