Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
The especially harsh winter of 1777-1778 put the American army to the test, and hundreds of the 11,000 troops posted at Valley Forge died of disease. The suffering soldiers, on the other hand, were kept together by their devotion to the Patriot cause and to General Washington, who remained with his men.
It is an opinion because the don’t give any evidence that it is a proven fact
Answer:
Administrative law
Explanation:
Administrative law - it is that governing body of law that controls the various department of government. The main focus of the administrative law is to focus on how agencies in performing their duty and ensure no miss use of power by the agency.
The motives of administrative law are lie in the public interest.
<span>is an area of a lake or river where pollutants from a point source discharge are mixed</span>