Explanation:
I'll suggest B is the answer
The correct answer would be, Psychological Factors.
Once at the store, he chooses the best looking and most expensive shoes the store carries. Henry's buying process is influenced most by Psychological factors.
Explanation:
Psychological factors are the mental factors that affect someone's thinking or behavior towards something.
The desire to look the best among all is not bad at all, but to look good, if someone tries to overburden himself, then it would just become a showoff. And showoff is no doubt a psychological factor. When a person does something just to showoff, then this is triggered by some mental disorder.
Henry wanted to look to good, so he bought the most expensive shoes from the store, which illustrated that his buying process was influenced by psychological factor.
Learn more about Psychological Disorders at:
brainly.com/question/1732361
#LearnWithBrainly
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
1. The selling of indulgences (claimed to be tickets straight to heaven if you gave money)
2. Greed (heavy taxation, took money that was used for luxuries rather than charity)
3. Abuse of power (lack of separation of church and state)
I think fasting during Ramadan if i'm not mistaken... Or Hajj