1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
soldier1979 [14.2K]
3 years ago
8

Read the excerpt below and answer the question. "[D]eep as you are, my friend, you'll find it hard to plumb the plans of the eve

rlasting gods." Who says this and why?
English
2 answers:
Xelga [282]3 years ago
7 0
Odysseus. Athena is scolding Odysseus for questioning whether the avengers can be put off. Odysseus is scolding Telemachus for questioning Athena's help. Odysseus is justifying his purifying the house with smoke.
Keith_Richards [23]3 years ago
7 0

This except belong to Odyssey, book 23, in the passage Penelope is speaking to the nurse confirming that the beggar is Odysseus the one who pass the test. This is the full excerpt "Dear old nurse," composed Penelope responded, "deep as you are, my friend, you'll find it hard to plumb the plans of the everlasting gods. All the same, let's go and join my son so I can see the suitors lying dead and see ... the one who killed them."

You might be interested in
Into which category of transition words does "most significantly" fall?
melomori [17]
The answer is Consequence, Exemplifying, Priority, and Summary.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
How did Liz react to kid Annie to dance?
Nadusha1986 [10]

hmmm... I guess happy? am I right?

5 0
3 years ago
PLEASE HELP 100 POINTS AND BRAINLIEST
Mumz [18]

Explanation:

1 The novel Ethan Frome is a short story packed with detail. It takes place in Starkfield and is about a farmer named Ethan Frome. Ethan made poor decisions because he was trapped living with two women; his wife, Zeena, and his wife’s cousin, Mattie. Ethan fell in love with Mattie.

2 Frome’s suffering was brought about by forces beyond his control. Included in these forces are the weather and time of year, leaving for college and having to come back, and falling in love. The winter weather influnces Ethan to marry Zeena

3  Due to the seasonal weather, Ethan makes a poor choice in marrying Zeena. “After the funeral, when he saw her [Zeena] preparing to go away, he was seized with an unreasoning dread of being left alone on the farm and before he knew what he was doing he had asked her to stay there with him

4 Ethan was forced from college and back to the…show more content…

After the smash-up, Ethan is still quite a handsome man but his state of mind has changed. Ethan has become consumed with guilt from the smash-up so much so that he has become “bleak and unapproachable” and “so stiffened and grizzled that I took him for an old man and was surprised to hear that he was not more than fifty-two” (page 3). This clearly conveys that Ethan has become bitter and cold.

5. He had often thought since that it would not have happened if his mother had died in spring instead of winter” (44). This quote substantiates Ethan’s regret in marrying Zeena. He believes he wouldn’t have made that same decision had it been spring time.

HOPE THAT HELP YOU PLS MARK ME BRINILYLIST

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which statement best describes the lesson the author learned from cooking with fruits and vegetables?
telo118 [61]

Answer:

ur answer should be c I'm pretty sure you should make sure my googling though

8 0
3 years ago
Part a : which statement identifies the central idea of the article?
hram777 [196]

Answer:

Can you take a picture of the story?

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Which sentence has a grammatically parallel structure? The subjects taught to students in the public schools are the same as pri
    7·2 answers
  • Which statement best describes Swift’s use of rhetorical devices in this excerpt
    6·1 answer
  • How does lee feel about secession
    10·1 answer
  • 4. If a comment is culturally insensitive, it's one that may be considered _______ to certain groups or cultures.
    13·1 answer
  • A(n)_ is someone or something that takes part in a story
    9·2 answers
  • Who are the main characters in Robert Cormier's "The Moustache"?
    6·2 answers
  • Identify the subordinate clause in this sentence.
    12·2 answers
  • What is the verb in the sentence?
    11·1 answer
  • Read the passage from Sugar Changed the World.
    15·2 answers
  • 5. He was sure that he had been ___ many times.
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!