The author of the passage made the comment about his dog because
- his dog is becoming lazy in an air conditioned room.
<h3>About the passage</h3>
Rufus used to be a useful hardworking animal to his owner. But things changed when Rufus experienced luxury and was in a air conditioned room. Rufus became lazy and all it wanted was to
curl up at a corner and sleep.
<h3>Who is an author?</h3>
An author is a originator or creator of a work, especially of a literary composition such as book, article or text.
Learn more about passage:
brainly.com/question/12555695
Answer: Animals can provide lots of beneficial things such as food, clothing, medicine, soil etc.
Explanation:
A place can inspire someone if it draws attention to specific, powerful emotion. emotional connection is what makes a place memorable and have more meaning.
Answer:
Where is the excerpt?
Explanation:
Can I have brainliest? It would help me out, if not thanks anyways! Hope this helped and have a nice day!
One of the most common reasons people avoid nightshades is because they believe the foods will increase inflammation. ... This was especially in the animals already predisposed to inflammation of the GI tract, as some people with conditions like Irritable Bowel Disease, or IBD,
Explanation:
Please give brainlest and points