Answer:
C. It creates an atmosphere of mystery
Explanation:
The passage gives out a few clues:
1. two am
2. stealthy step
3. long black shadow
4. man with a candle
5. notice the 2 key words in the middle of the passage, stealthy and cautiously
(for reason #5 i'm sure they weren't pointed out for that reason, it's just something that I noticed and was a huge hint for me)
Answer:
Dr. Kenny helps Rukmani and her daughter have children, but he cannot understand the poor conditions in which the villagers live. Kenny helps Rukmani and her daughter have children, but he cannot understand the rich conditions in which the villagers live.
Explanation:
You should always feed a horse with a flat palm so they don’t bite you.
Y - 4x ≤ -6y - 4x ≤ -6
We add 6y and 4x to each equality
7y ≤ 0 ≤ 6y + 4x -6
Observing:
7y ≤ 0, we see that the values of y can be only negative or 0, not positive.
So we are left with (-2,-14) (-1,-9) (0,-5)
We check the second equality:
6y + 4x - 6 ≥ 0 for these 3
None of the inequalities satisfy the given expressions simultaneously.