Answer:
Spain
Explanation:
It was rich in almost everything
Fog rolling down the river is a form of figurative language known as personification. Personification occurs when a non-human object is given a human characteristic or action. In this case, fog cannot literally "roll" down the river. I mean, just imagine a person rolling down a hill like a derp-head. Fog doesn't do that, but in a figurative way, it "rolls" down the river. I hope you can understand :')
Answer and Explanation:
Since the author uses I and uses first person - type language, and sites his sources in the passage, the answer would be D.
D. First person Reliable
This is because he uses I, we, me, etc. in his passage, and he sites sources and where he gets his evidence from, making him reliable.
<em><u>#teamtrees #PAW (Plant And Water)</u></em>
Both men use their past experiences to show readers that they persevered and became accomplished readers and writers.
Explanation:
From the first excerpt Thoughts and Sentiments, the author reveals his interest to write, read and learn and on perceiving his ability and interest his master sent him to a school to learn.
In the second excerpt, Letters of the Late Ignatius Sancho, An African, the author shares the happenings of his unlucky childhood and his fortunate latter part in which he have spent in the service of one of the best families in the kingdom.
Both the authors shows the readers their personal past experiences that they treasured in their heart.