Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Answer:
In fact, it can lead to a host of unwanted consequences, like building mutual distrust between you and your children. It can backfire and encourage them to try even harder to hide risky behavior because they know you're looking for it. Yet, surveys say it's quite common for parents to digitally snoop on their kids.
Hope this helps, have a great day/night, and stay safe!
Metaphor I tried hope you find the answer
Answer:
B) radiant, and seductive.
Hamlet is one of Shakespeare's most troubled characters, and he contemplates on life and death quite a lot. In these lines it is apparent that death is inevitable, it will come for us all no matter who we are. Both Alexander and Caesar were once great men, it seemed it was impossible for them to die. But they did, the same way every living creature will eventually. We will die, and turn to dust, then to earth, and so on. No one can escape that fate, no matter how hard we try. Regardless who you are in life, you will share the same doom with every other creature that once lived.